Bjørn van Rees |, manueeltherapeut, nordic walking en hardcoherentie

Bjørn van Rees

Graag stel ik mij aan u voor:


Ik ben BjØrn van Rees geboren op 14-10-1976 te Arnhem.

Sinds 1999 ben ik werkzaam als fysiotherapeut in de particuliere setting. De eerste 5 jaar van mijn carrière heb ik een avontuur beleefd in de vorm van een baan als fysiotherapeut in Duitsland. Net afgestudeerd en dan werken in een land met de taal die ik nog lang niet geheel machtig was. Hier heb ik een geweldige ervaring op gedaan in het veelzijdige werk als fysiotherapeut en in de communicatie met mensen. Hier ook heb ik de eerste ervaring opgedaan in het geven van training/les aan groepen. Iets wat tot de dag van vandaag een zeer prettig en uitdagend onderdeel van mijn werkzaamheden is.

Na 5 jaar te hebben gewerkt in Duitsland was het tijd voor een nieuwe uitdaging, mede ingegeven door een vraag van mijn huidige werkgever de Gelderse Roos.

Als fysiotherapeut ben ik werkzaam voor 16 uur in de psychiatrie. Naast dit werk was ik opzoek naar werk in de particuliere setting. Bij fysiotherapie praktijk Kuiken-Siljee kreeg ik de kans als zelfstandig ondernemer in een team aan de slag te gaan.

Inmiddels ben ik al weer bijna 6 jaar met veel plezier in deze praktijk aan het werk.

De afgelopen jaren heeft mijn motto zich gevormd: door weerstand wordt je sterker!

Weerstand op je spieren geeft een spierversterking. Tijdens de running werk ik met cliënten die veelal weerstand voelen bij het iets gaan ondernemen, door dit juist toch te doen worden ze sterker, zowel fysiek als mentaal. Tijdens de manuele therapie marsman zijn we vaak bezig met het oplossen van weerstanden die ontstaan in de wervelkolom, de cliënt kan hierna weer beter fysiek en mentaal functioneren.

Kortom: weerstand is een uitdaging om een betere persoonlijke situatie te creëren in alle facetten van het leven!

specialisatie:

Manuele Therapie Marsman, 

Fysiotaping,

Runningtherapie,

PNF

Hartcoherentie

Nordic Walking

Medical Taping

Eigenaar Pro-Dynamic tape

Motto: Door weerstand word je sterker!

Werktijden: Dinsdag van 8.30 uur to 19.00 ur, donderdag van 13.00 uur tot 20.00 uur en vrijdag 13.00 uur tot 18.30 uur.