Fysiotherapie | Fysiotherapiepraktijk Kuiken- Siljée | Kuiken-Siljee

Fysiotherapie

Bewegen is een belangrijk onderdeel van het menselijk leven.

Zoals de KNGF het motto handteerd: Bewegen is leven!. 

Fysiotherapie is een therapie die het geblesseerd bewegen helpt verbeteren.     Met oefentherapie, massagetherapie, gebruik van apparatuur, advisering en voorlichting staan tot onze beschikking. Niet voor niets zijn fysiotherapeuten specialisten van het bewegen!

Fysiotherapie kan bij veel klachten worden ingezet:

Orthopedische klachten: voor of na een operatie aan de botten spieren en gewrichten, zoals heup operatie(total Hip), knieoperaties(Total knee) meniscus operaties, schouderoperaties. maar ook klachten die niet geopereerd hoeven te worden maar wel veel problemen kunnen opleveren zoals nek en rugklachten. Klachten aan de gewrichten tgv overbelasting of een trauma(val of verdraaiing)

neurologische klachten: klachten aan het zenuwstelsel, zowel het centrale zenuwstelsel zoals CVA(hersenbloeding of hersninfarct), MS, Parkinson etc. Als aan het perivere zenuwstelsel(de zenuwbanen), zoals HNP(hernis in de nek of rug) CTS(carpaal tunnel syndroom)etc.

Circulatoire klachten: klachten aan de bloedvaten, zoals hartklachten, claudicatio intermittens(etalagebenen).

Oedeemklachten: oedeem is zwelling door vochtophoping door problemen met lymfvaten en knopen.

mensen van alle leeftijden kunnen bij ons terecht voor deze klachten en meer. Voor informatie kunt u ons altijd bereiken

Meer aandoening en uitleg hierover vindt u hier