Liesbeth Kuiken-Siljée, MSPT | Fysiotherapiepraktijk Kuiken- Siljée | Kuiken-Siljee

Liesbeth Kuiken-Siljée, MSPT

Liesbeth Kuiken-Siljée, studeerde in 1980 af als all-round fysiotherapeut, deed vervolgens de 3-jarige post-HBO Erasmus Opleiding Bekkenfysiotherapie (Rotterdam) tot geregistreerd bekkenfysiotherapeut en behaalde de titel MSPT(Master of Specialized Physical Therapy) aan de SOMT te Amersfoort.

Zij werkt in overleg met verwijzend artsen, is lid van bekkenbodem-werkgroepen en is als stagebegeleider/coach verbonden aan de nieuwe bekkenopleiding SOMT (Amersfoort). Op dit moment verleent zij medewerking aan wetenschappelijk onderzoek (FIT-study) (faecal incontinence trial) van de universiteit van Maastricht.

Met veel plezier werkt ze samen met de overige collega's van het team van 6 specialisten-in-beweging in de praktijk voor fysiotherapie die zij samen met haar man in 1982 begon. In dit team maakt men bewust gebruik van elkaars kennis ten behoeve van de patiënt.

Naast bekkenfysiotherapie heeft zij zich gespecialiseerd in adem- en ontspanningstherapieechografie , de behandeling van varices (spataderen) bij zwangeren en is zij gediplomeerd ZwangerFitdocent. Sinds vorig jaar is zij bekwaam in het behandelen van coccygodynie met een speciale techniek, welke prima resultaten opleveren. Meer info hierover vindt u hier.

Tevens heeft Liesbeth zich bekwaamd in het de techniek van DryNeedling.

Net als alle andere fysiotherapeuten van haar praktijk zorgt zij dat kennis en vaardigheden up-to-date blijven en is zij regelmatig bezig met bij-en nascholingen. Zij is ingeschreven in het Kwaliteitsregister van het KNGF en het Register Bekkenfysiotherapie.

Motto: Samen met u op weg naar gezondheid!

Werktijden: Maandag t/m Vrijdag gehele dag op afspraak (op maandag ook 's avonds).
Op woensdagvond geeft zij  ZwangerActief voor zwangeren en MamaActief voor pas bevallen vrouwen.