MammaActief | Fysiotherapiepraktijk Kuiken- Siljée | Kuiken-Siljee

MammaActief

MamaActief is opgebouwd als circuittraining om conditieherstel en een sterk spiercorset rondom buik-bekken-rug te bevorderen. Er is altijd gelegenheid voor een persoonlijk gesprek of advies als er nog problemen zijn na de bevalling op het gebied van bekken of bekkenbodem. Vermoeidheid en slaaptekort zijn een herkenbaar probleem in deze periode. Eigenlijk wil je maar een ding: slapen! Toch is het heerlijk om‚ één uurtje in de week juist te sporten om weer fit en actief te worden!

Aan MamaActief kan je deelnemen na je bevalling, zodra je daar weer aan toe bent: op z'n vroegst vanaf 4 weken na de bevalling tot zolang je wilt na je bevalling (meestal tot 9 maanden daarna)Om de individuele situatie goed in te schatten vraagt de ZwangerActiefdocente iedereen die zich opgeeft voor MammaActief (zowel vóór als ná de bevalling), eerst het intakeformulier in te vullen. Als daar aanleiding toe is kan er een specifiek advies volgen.

ZwangerActief/MamaActief hebben een duidelijk preventief karakter voor het voorkómen of verminderen van bekken of bekkenbodem klachten en staat onder begeleiding van onze Bekkenfysiotherapeut/ZwangerActiefdocent, Liesbeth Kuiken-Siljée.

Aanmelden:

Via     info@kuiken-siljee.nl  

of via www.kuiken-siljee.nl 

of per telefoon: 0317-313716, vragen naar Liesbeth Kuiken ( evt inspreken op het antwoordbandje, zij belt altijd zo snel mogelijk terug).