Medisch Fitness | Fysiotherapiepraktijk Kuiken- Siljée | Kuiken-Siljee

Medisch Fitness

Naast de reguliere fysiotherapie bestaat er ook de mogelijkheid om in onze praktijk meer te doen aan gezond bewegen. Wij als fysiotherapeuten stimuleren onze clienten om te blijven oefenen, trainen om wat er opgebouwd is aan belastbaarheid om dat ook te blijven onderhouden.


Maar ook als u geen patient bent van ons is het toch mogelijk om zelfstandig bij ons te komen werken aan uw gezondbewegen patroon. Wij helpen u daar graag mee. 

We hebben in onze praktijk een ruimte voor cardiofitness en daar naast een oefenzaal om ook aan lenigheid, stabiliteit en kracht te werken. U wordt bij ons geen BodyBuilder, maar we gaan voor een goede balans tussen dagelijks leven en sport. 

Juist als u een lichamelijk probleem heeft is het juist goed om samen met ons aan de slag te gaan. Wij als "SPECIALISTEN IN BEWEGING" weten waar we de accenten moeten zettten en gaan samen me u werken aan uw welzijn. Daarvoor wordt voor u een trainingsprogramma op maat gemaakt en kunt u aan de slag eventueel met onze begeleiding.(prijzen hiernaast).