Nordic Walking | Fysiotherapiepraktijk Kuiken- Siljée | Kuiken-Siljee

Nordic Walking

Basis cursus Nordic-Walking

Dag en Tijdstip: dinsdag van 9:45-10:45 en vrijdag van 13:00-14:00

Start: vrijdag 16 februari 2018 13:00-14:00 uur

Aantal lessen: 8 lessen van een uur inclusief gebruik van Nordic-Walking Poles(stokken) voor 4 weken.

Prijs: tijdelijk € 50 i.p.v. € 80 (normale prijs)

Geef je snel op, het maximaal aantal deelnemers is slechts 10!

Nordic Walking in onze praktijk.

De Nederlandse Norm Gezond Bewegen (NNGB) stelt dat volwassenen per dag minimaal een half uur matig intensief moeten bewegen en dat minimaal 5 dagen per week om gezondheidseffecten te verkrijgen of onderhouden.

Inactiviteit komt procentueel meer voor bij ouderen, mensen met lichamelijke beperking en/of aandoening en bij mensen en/of kinderen met overgewicht. Juist deze groepen mensen kunnen een enorme gezondheidswinst boeken door te gaan bewegen.

Vele sporten stellen hoge eisen aan het bewegingsapparaat en de fitheid van de deelnemer en zijn daardoor voor het grootste deel van de bevolking te vermoeiend en uitputtend. Zodra tijdens het sporten de oefeningen te zwaar zijn, de verwachte verbetering achter blijft en er lichamelijke ongemakken komen, dan verdwijnen het plezier en de motivatie als sneeuw voor de zon. Gevolg, de met veel enthousiasme gestarte trainingsprogramma’s worden vaak snel gestopt.

Behoort u ook tot deze groep? Wellicht is Nordic Walking voor u een zeer geschikte bewegingsvorm om uw conditie te verbeteren.

Nordic Walking is voor jong en oud, actief of inactief, met of zonder lichamelijke beperking, de ideale beweegactiviteit voor het onderhouden en opbouwen van gezondheid, het verbeteren van fitheid en het verleggen van sportieve grenzen.

Kom in Beweging met Nordic Walking!

Maar wat is Nordic Walking?

DE INWA-Instructeur

Onze INWA-Instreucteur: Bjørn van Rees